Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

σχετικα με εμας

Η ιστορία του ονόματος ξεκινά από το 2004, όταν από πολύ νωρίς η Κούτρα Ιωάννα κατάλαβε το πάθος της για τα κοσμήματα όπου και ανοίξε το πρώτο κατάστημα στο Ναύπλιο. Η πορεία συνεχίστηκε με τη μεταφορά αυτού στο νησί της Κω το 2014. Επιρρεπής στον εκσυγχρονισμό το 2018 μετέφερε το κατάστημα στο κέντρο της παλιάς πόλης του νησιού. Από εκεί κατάφερε να εξελιχθεί σε μια δυναμική επιχείρηση με ανοδική πορεία με προτεραιότητα πάντα τις νέες τάσεις στο χώρο του κοσμήματος.

Το 2021 γεννήθηκε η ιδέα του ioannajewelry. Αντιλαμβάνοντας την ανάγκη της εποχής η δεύτερη γενιά αναλαμβάνει τα σκήπτρα της επιχείρησης και δημιουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης θέλοντας τα προϊόντα της επιχείρησης να φθάσουν σε κάθε ελληνικό σπίτι και σε κάθε γωνιά της γης.

Ανοιχτοί σε καθετί καινούριο και πρωτοποριακό και πάντα με γνώμονα την εμπειρία και την παράδοση στο κόσμημα το www.ioannajewelry.gr προσπαθεί να υπηρετεί τις σύγχρονες τάσεις του κοσμήματος πηγάζοντας δύναμη από το παρελθόν και νεανική φρεσκάδα και αισιοδοξία για το μέλλον, γιατί υπηρετούμε αυτό που ξέρουμε καλά, το κόσμημα και την πολυτέλεια σε προσιτές τιμές.

el